névnapja van.
A 2014/2015-as tanév jelmondata:

"Tenálad van az élet forrása, a te fényedben látjuk a világosságot." Zsolt 36,10

Alumni belépés
Felhasználónév:  
Jelszó:

Alumni

 

Szeretettel köszöntjük Önt a Gál Ferenc Fõiskola "Alumni-szervezetében!"

Főiskolánk számára fontos, hogy élő kapcsolatot ápoljon mindazokkal, aki hallgatóink körébe tartoznak, vagy korábban tartoztak. Alumni rendszerünket azért indítjuk el, hogy e kapcsolat kölcsönösen gyümölcsözően folytatódhasson. Egyben lehetőséget teremt arra, hogy tagjai kapcsolatot építhessenek ki vagy felfrissíthessék azt mind a fõiskolával, mind pedig egymás között.

 

Részvételre invitáljukjelenlegi és korábbi- hallgatóinkat- oktatóinkat,- a fõiskola működését segítõ pártoló tagokat.

 

A szervezetbe jelentkező tagok a főiskola szolgáltatási révén részesülhetnek az GFF oktatási, tudományos, közösségi kincseibõl. 


A tagság előnyei

 

Az GFF ALUMNI-szervezet:

 

- Elősegíti a kapcsolatfelvételt az egykori hallgatók között.- Biztosítja a kapcsolattartás lehetõségét a fõiskolán dolgozó oktatókkal, kutatókkal.- Rendszeres tájékoztatást nyújt a Főiskola híreiről, eredményeiről, képzéseiről, rendezvényeiről.- Programokat szervez, szolgáltatásokat nyújt a Tagok részére. 

 

TAGSÁG ÉS JELENTKEZÉS

 

Az GFF ALUMNI-szervezet Tagjai közé várja mindazok jelentkezését, akik a Gál Ferenc Fõiskolával jelenleg vagy egykor oktatói, kutatói, hallgatói jogviszonyban voltak.Szeretettel várjuk azokat is, akik Pártolótagként szívesen támogatnák a Fõiskolát, mert egyetértenek a Gál Ferenc Fõiskola céljaival, küldetésével.

 

Kérjük, tagsági szándékát az alábbi jelentkezési lap kitöltésével szíveskedjen jelezni.

 

Tovább a jelentkezési lap kitöltéséhez...