névnapja van.
A 2014/2015-as tanév jelmondata:

"Tenálad van az élet forrása, a te fényedben látjuk a világosságot." Zsolt 36,10

Alumni belépés
Felhasználónév:  
Jelszó:

A Főiskola szervezeteTheolingua (akkreditált nyelvvizsgahely)

 

A    Theolingua államilag elismert egyházi szaknyelvi nyelvvizsga központ hivatalos honlapja. http://www.theolingua.hu/

A Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ kihelyezett vizsgahelyként ismerte el a Gál Ferenc Főiskolát. Az intézményben a Károli Gáspár Református Egyetemen kifejlesztett Theolingua nyelvvizsgát lehet letenni angol, német és olasz nyelvből. 
A Theolingua egyházi szaknyelvi anyaggal bővített kétnyelvű, háromfokozatú nyelvvizsga, amely az Európai Unióban általánosan használt B1, B2 és C1 szinteknek megfelelően méri a nyelvi ismeretet. A nyelvvizsga akkreditált, azaz államilag elismert, ebből következően egyenértékű bármely más államilag elfogadott általános vagy szaknyelvi vizsgával. Ennek megfelelően a Theolingua hozzájárulhat akár a felvételi pontok gyűjtéséhez, akár főiskolai, egyetemi diploma elnyeréséhez. További lehetőséget jelent, hogy egy korábban letett nyelvvizsga részvizsgája párosítható a Theolingua szaknyelvi vizsga megfelelő részével is, s a két vizsga együtt C típusú nyelvvizsgának felel meg. Az állami elismertség biztosítja azt is, hogy a diploma megszerzéséhez szükséges nyelvvizsga letehető a Theolingua vizsgarendszerben.

 

 

2015. tavasz

 

Nyelvvizsga időpontja: április 18.

 

Jelentkezési határidő: március 20.

 

 

2015. ősz

 

Nyelvvizsga időpontja: november 14.

 

Jelentkezési határidő: október 16.

  

NYELVVIZSGA ÉS FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAM AZ SZTE

HALLGATÓINAK

A Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak javasoljuk a GFF-en biztosított nyelvvizsgázási és felkészülési lehetőséget, ami az egyetlen akkreditált felsőoktatási nyelvvizsgázási forma a régióban.